Uw Taxateur

Jos Janssen

Register Makelaar Vastgoed
Taxateur onroerende zaken (RT)

Geboren in Sittard op 31 maart 1963 en opgegroeid in Urmond. Direct na mijn Maastrichtse studieperiode begonnen als jonge, zelfstandige ondernemer in de retail. Na dit 20 jaar met veel plezier te hebben gedaan, toch gedacht een carrièreswitch naar het vastgoed te maken.

Fris begonnen aan de beroepsopleiding makelaar o.g. en bij het Geleense vastgoedbedrijf BSB-Crombag makelaardij de eerste stappen gezet in de Vastgoed-branche. Hier was ik jarenlang werkzaam als makelaar in verkoop en verhuur van onroerend goed.

Na deze mooie leerzame tijd heb ik besloten om mijn kennis en ervaring ten dienste van mijn opdrachtgevers te stellen als zelfstandig ondernemer. In de jaren als makelaar heb ik mij bekwaamd in het begeleiden van aankomende huiseigenaren én als taxateur van woningen. Inmiddels ben ik aangesloten bij de branchevereniging VBO, gecertificeerd via S.C.V.M., en geregistreerd als taxateur bij het N.R.V.T.

Persoonlijke betrokkenheid heeft bij mij altijd hoog in het vaandel gestaan. In deze branche is het zelfs een “must”. Naast een deskundige werkwijze, wil ik oog blijven houden voor de personen die er direct mee te maken hebben. Ik besef me terdege dat een duidelijk taxatie-rapport belangrijk is voor een snelle financiële afwikkeling van het geheel.

Met EXACT-VASTGOED haalt u niet zomaar een taxateur in huis maar een gecertificeerd Register Taxateur….. waarborg voor deskundigheid en kwaliteit.

Taxaties

Opdrachtbevestiging


NWWI


Scherpe prijs

Aankoopmakelaar

Bezichtiging


Onderhandelen


Afhandeling

Verhuischecklist

Als je gaat verhuizen


Een andere gemeente


De verhuisdag

Contact

Wegsken 5 - 6171 AN Stein


Tel. 06 - 1788 68 43


info@exact-vastgoed.nl